16 Hits


Dit songbook van “The Mama’s & The Papa’s” bevat piano, zang en gitaar arrangementen van zestien van hun grootste hits, waaronder “California Dreamin”, “Dancing In The Street”, “I Call Your Name” en “Words Of Love”. Ook is er in dit songbook een korte geschiedenis van de band samengevat.


California Dreamin'
Creeque Alley
Dancing In The Street
Dedicated To The One I Love
Dream A Little Deream Of Me
Glad To Be Unhappy
Go Where You Wanna Go
Got A Feelin'
I Call Your Name
I Saw Her Again Last Night
Look Through My Window
Midnight Voyage
Monday, Monday
My Girl
Twelve-thirty (Young Girls Are Coming To The Canyon)
Words Of Love

  • Arrangement :  Piano Vocal Guitar
  • Uitgevernummer :  HL00120843
  • Titel :  Mamas And The Papas 16 Hits
  • Uitgever :  
  • Speelnivo :  3
  • Aantal pagina's :  72
  • ISBN :  9780793508365
  • ISMN :  
  • EAN :  
  • UPC :  73999208436
Piano, vocal, guitar arrangements of 16 of their greatest hits. Also includes a short history of the group. Includes ‘California Dreamin”, ‘Dancing In The Street’, ‘I Call Your Name’ and ‘Words Of Love’.