De definitieve Led Zeppelin Collectie bevat 24 van de beste songs van de legendarische rock groep, de songs vertegenwoordigen alle 8 klassieke studio albums.

Dit deel bevat alle nieuwe gitaar transcripties in tablatuur en standaard notatie met complete songteksten, melodielijn, akkoord symbolen en akkoord diagrammen.

Achilles Last Stand
All My Love
Babe I'm Gonna Leave You
Black Dog
Communication Breakdown
Dazed And Confused
D'Yer Maker
Good Times Bad Times
Houses Of The Holy
Immigrant Song
In The Evening
No Quarter
Nobody's Fault But Mine
Over The Hills And Far Away
Ramble On
Rock And Roll
Since I've Been Loving You
Stairway To Heaven
The Song Remains The Same
Trampled Under Foot
When The Levee Breaks
Whole Lotta Love

  • Arrangement :  Vocal and Guitar (TAB)
  • Uitgevernummer :  AM996380
  • Titel :  Mothership
  • Uitgever :  
  • Speelnivo :  
  • Aantal pagina's :  232
  • ISBN :  9781847729132
  • ISMN :  
  • EAN :  
  • UPC :  
The definitive Led Zeppelin collection featuring 24 of the legendary rock group?s greatest songs representing all eight of their classic studio albums.

This volume contains all new guitar transcriptions in tablature and standard notation with complete lyrics, melody line, chord symbols and chord diagrams.