Complete Piano


24 onvergetelijke klassiekers van George Gershwin, met onder andere: ‘Rhapsody In Blue’, ‘Summertime’ and ‘The Man I Love’. Gearrangeerd voor piano, met akkoord symbolen.

A Foggy Day
Bidin' My Time
But Not For Me
Embraceable You
Fascinating Rhythm
How Long Has This Been Going On
I Got Plenty O'nuttin
I Got Rhythm
It Aint Necessarily So
Lets Call The Whole Thing Off
Oh, Lady Be Good!
Rhapsody In Blue
'S Wonderful
Somebody Loves Me
Someone To Watch Over
Strike Up The Band
The Man I Love
They All Laughed
They Can't Take That Away From Me

  • Arrangement :  Piano
  • Uitgevernummer :  AM69121
  • Titel :  Complete Piano
  • Uitgever :  
  • Speelnivo :  2
  • Aantal pagina's :  48
  • ISBN :  9780711913479
  • ISMN :  
  • EAN :  
  • UPC :  
Twenty-four unforgettable classic George Gershwin melodies, including ‘Rhapsody In Blue’, ‘Summertime’ and ‘The Man I Love’, arranged for piano with chord symbols.